|
|
|
|
|
|
|
Gede-kølle i Weber grill
En gedekølle på ca. 3,5 kg.
Køllen brunes ( uden salt ) over direkte varme. Derefter saltes køllen. Grilles ca 20 min ved indirekte varme. Derefter pensles første gang med marinade nr. 1 Pensles jævnligt med nr. 1 Efter ca 50 min. pensles med marinade nr. 2. Pensles jævnligt med nr 2. PAS PÅ det ikke bliver branket. ( ca 10 - 15 min )
Stegetid ialt ca. 60 til 75 min.
Køllen skal trække i mindst 30 min, gerne længere!
Marinade nr. 1 : - rapsolie - all-round krydderi ( Santa Maria ) - rosmarin (eller hvad man foretrækker ) - salt og peber
Marinade nr. 2 : - rapsolie - flydende honning - mint gele
Rigtig god fornøjelse!!
Grillmester Tonny "styrer" 3 x WEBER
( = 1 ged )
Grillmester Tonny "styrer" 3 x WEBER
( = 1 ged )
|
|
|
|