Gede-kølle i Weber grill
En gedekølle på ca. 3,5 kg.

Køllen brunes ( uden salt ) over direkte varme.
Derefter saltes køllen.
Grilles ca 20 min ved indirekte varme.
Derefter pensles første gang med marinade nr. 1
Pensles jævnligt med nr. 1
Efter ca 50 min. pensles med marinade nr. 2.
Pensles jævnligt med nr 2. PAS PÅ det ikke bliver branket.
                                        ( ca 10 - 15 min )

Stegetid ialt ca. 60 til 75 min.

Køllen skal trække i mindst 30 min, gerne længere!

Marinade nr. 1 :
- rapsolie
- all-round krydderi ( Santa Maria )
- rosmarin (eller hvad man foretrækker )
- salt og peber

Marinade nr. 2 :
- rapsolie
- flydende honning
- mint gele

Rigtig god fornøjelse!! 
Grillmester Tonny "styrer" 3 x WEBER ( = 1 ged )